CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 20, 2009

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN untuk semua umat Islam seluruh dunia...semoga kita mendapat keberkatan dan kesihatan yang sempurna untuk menjalani ibadah puasa kali ini...semoga segala ibadah kiter diterima ALLAH SWT..

dolu2 masa kecik memang kureng skit time posa...tak larat..asyik2 countdown..rasa nak berendam or nak dok dalam peti ais jer...bila raya aku ler raja kutip duit raya...

tp sekarang aku memang suka bulan ramadhan..sebabnya aku rase meriah tau bulan ramdhan ni..selruh masjid penuh dgn cahaya and org...bunyi orang2 semayang terawih..bertadarus..area umah aku sampai ke tengah malam ler..memang happenning...

time bazaar ramadhan lagiler giler..abis duit..tapi best..tapi dolu2 masa dok kg baru lebih happening dari area cochrane ni..kalu nak pi yang banyak choice kena pi desa pandan...'

tapi masa kat kg baru...dekat dgn pasar minggu ..jln raja alang ...jln masjid india..best ooo KG BARU...I LOVE KG BARU..

anyway SELAMAT BERPOSA SAKAN SEKALI LAGI..SAYA MINTAK MAAF ZAHIR & BATIN JIKA TERDAPAT KATA2/PERBUATAN YANG MENGJENGKELKAN/MENYAKITKAN HATI SEMUA2..MINTAK MAAF DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI...HALALKAN SEGALA-GALANYA...