CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 14, 2009

THE MERCHANTS OF BOLLYWOOD

Hooray..dapat complimenatary ticket for this concert..ekceli adik aku Julie yang dapat dari x-HR Manager dia kat opis dulu..la ni x-boss dia tu keja dgn Wan Zaleha radzi…so since dia ader extra ticket dia offer ler weouls..

Tak tau ler show nya camner..tapi aku gerenti mesti colourful and full of sparkling musical…extraordinary dance steps… and of course the gorgeous dancers will show their gentle movement…SHAVA SHAVA…JAI HOO…

I try to snap picas ler if they allowed..if not just boleh nengok gambo kitorang jer…

This high-energy show ni kat Istana Budaya tau..from 14 – 26 July 2009… Harga ticket pun quite okler…tapi nasib baik Free…hih hih hih…
Kalau saper2 nak enjoy yourself..pi ler visit this website www.ticketpro.com.my ….
Sementara ticket available…

Tapi okler mengubat gak kelukaan…aritu plan nak nengok Konsert Lelaki from Anuar Zain kat Istana Budaya…but the ticket sold out..so this time dapat gak pi nengok show kat saner..