CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 12, 2009

Patutlah...

Lately ni fening2 jer..then tak larat..ingat kan sebab cuaca jerebu..then last sunday paling kritikal..rase letih giler..batuk pulak tu..so memang rasa tak sihat because of bad weather here..

then tetiba tringat apsal aku tak cuti2 lagi ek..sebab flow slalu 44 - 46 days..ni dah 51 days...halammak dengan faniknyer aku tetiba terasa ntah-ntah....?????

here we go the answer...
alhamdullilah..so pi check kat klinik...almost 7 weeks..so farish going to be Big Bro.. at this stage sian pulak tengok dia..nanti mesti jadi lasih terbahagi 2 pulak..kalu dikira2..kalu ikut tahun gap between him and new baby is 3 years..but since si farish ni born on 11 Dec 2007... kalu di plus minus gap umur farish dalam 2 tahun 2 bulan...erm tak tauler aku agak2nye umor 2 tahun dah boleh bawak diri ker idak...harap2 Farish boleh jadi Big Bro yang independent..tapi Mommy and Abah still love u foreva...

Kengkawan please pray for me..dapat Baby yang sihat sempurna dan aku diberi kesihatan yang sempurna tanpa apa2 problem macam yang lepas2...semoga Allah berkati dan rahmati aku and my new family member...


ni kes harini pulak...my new set sofa L-shape baru sampai..murah jer RM 599 kat cavenzi..
okeylah light brown..tapi yang lawaknya muat2 rumah jer..maklumler aku kan dok Penthouse kat flat DBKL ni...furniture pulak banyak yg bulky macam owner gak..so sempit jadinya...

"BILA LA NAK DAPAT DOK UMAH TERES NI????"..sambil berpikir..