CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 4, 2009

ANAK BAPAK



Memang anak bapak...just pointing what you want then abah dia trus belikan..kalu aku nak jgn mimpi ler dapat..hampeh betul..kalau belikan aku emas ok gak..ni ntah aper2.. eli kat pasar pudu..okelah dah lama survey harga more than RM500..then kedai kat pudu ni bg offer jadi RM340..

budak kecik ni pun lepas dah dapat keta control ni kembang jer idung naik keta..belagak betul..nasib baik ler sorang kalau 10 aku kena jaga makan sebab nak beli toys anak dari makanan..hih hih hih...
anyway memang dia happy..dapat red car...whateva pun Farish, mommy just want you happy..price does not count...so jadi yang berguna tau..belajar betul2 drifting ker..racing ker..mana tau the next generation F1 racer from Malaysia..
kaya ooo