CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 25, 2009

Bikin Panic

last Saturday..memamng wat keje gila..pi check in Maytower Hotel and Services Apartment kat area masjid india..hotel baru..ok gak.. Deluxe Studio Apartment..ade 1 Queen bed + kitchenette + tv + 1 sofa bed... swimming pool x besar sangat tapi convenience gak coz tak ramai orang...

so weouls just stay 1 nite jer..sambil2 tu nak pi merayau kat pasar malam ..konon nya nak beli baju raya... hih hih hihh gelojoh betul..

So 1st day tu biasa jer..my hubby bawak farish mandi pool then aku and my mum pi bersonping..adik aku xnak ikur cos kawan dia pun tompang skaki mandi pool..

so the next day - ahad.. si farish dah bangun so early..lately ni dia memang suka bangun awal..sometimes kul 5 bangun suruh aku bukak u-tube nak tengok WONDERPETS...marahnya... bila dah buka dia joget2 sambil nyanyi pelat dia tu..

tapi that morning really make me trauma... yelah dia pergi panjat2 head board sofa bed tu tetiba dia jatuh kepala dia kena bed side table first then baru terhantuk ke lantai... YA ALLAH..berderau darah aku...memang bunyi kuat giler..dia nangis sampai takder suara... aku dan panik giler..my hubby dalam toilet..mak aku membebel ler kitorang becos tak tengok anak bebetul...

pastu muntah banyak giler.. then adik aku trus sambar kunci keta aku dokong dia trus pi hsopital..dalam keadaanpanik we just keep thinkingthe nearest is Damai Service Hospital..i dont care with the cost as long my baby save..

sampai register terus jumpa doktor..then dia vomit again and again..Allah jer yang tuhan betapa panik nya aku..cukupler sorang my baby dah meninggal..aku rasa tak sanggup hilang the next one.. then doktor bagi pain killer..that one is the last resort then dia suggest wat X-Ray.. but we have to wait about 1 hr since the person in charge is on call basis during the weekend.. at last masa tunggu farish tertido..so tak nangis ler

but by the time nak x-ray dia bangun..ermmm jenuh aku and julie (adik aku) pegang kepala dia sebab nak x-ray... tapi dapat gak setelah 1/2 jam berusaha.. lepas dapat film x-ray tu doktor standby tu comment.. so far ok.. but to get the exactly have to wait monday morning..biar pakar Pead yang comment..

So this morning dengan perasan berdebar nya aku pi spital balik.. alhamdullilah... no damage on his skulls structure..it's normal..lega aku..ALHAMDUllilah... tapi sampai ke saat ni aku still terbayang-bayang macamaner dia jatuh tu.. yelah jadik in front of you eyes... TRAUMA tu..

anyway my lil Hero ni memang ler slalu jatuh..then aku raser more than 10 times pi clinic bcoz jatuh head injury.. tension plus trauma aku..
just now aku call mak aku tanya condition Farish..dia kater ok and activenya same jer.. semakin lasak lagi ader .. Farish...farish... memang wonderboy...

Ni X-Ray skull dia


Ni report doktor