CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 13, 2009

Alhamdullilah....

Selama sebulan aku berhempas pulas siapkan business plan & budget for the Company..at last settle gak..nasib baik boss2 aku banyak gak tolong...

susah giler nak wat business writing..english dah ler out..nasib baik sifu ader ajor...

selama ni aku slalu balik keje lambat..paling cepat kul 7.30pm...kalu tak mesti kul 9.00 or 10.00...sian farish no time with his mommy...tapi seksa aku belum lepas lagi...next wednesday kena present depan Board Directors..takut nyer!!!! pas time ni nak wat..trus rasa nak parkinson..ni nak prepare material dulu.. wednesday oh wednesday...hopefully everything ok...

after finish everything... aku nak qado' time dengan farish..nak bawak p mandi swimming pool ingat..tapi tak tau bila lagi!!nak pi vacation...then aku ingat nak pi Spa or saloon..nak release tension..hari ni pun curik time skit update blog sebab dah hantar kat BigBoss utk sign and her secretary tengah compile everything...

anyway kengkawan tolong doa2kan kejayaan aku on this wednesday...mana tau kalau success dapat Promotion ker..increment ker!!!insyallah..insyallah..

this week pun my bez fren - Noisy Club's Member dah tambah 1 lagi waris nya..anyway Congrats 2 Yol, Boo and Ammar... http://shuzana.blogspot.com...take care ur lil'l princess..such a cute girl..hopefully to see you soon... :-)