CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 2, 2009

happy anniversary sayang

tup tup dah 4 tahun aku kawin..hih hih hih...still ingat lagi 02.05.05 aku dinikahkan dengan seorang suami bernama Mohd Suhaimi bin Yusof..orang pasir mas, kelantan..

hih hih hih..dulu aku punyerler menyampah orang Kelantan...tak suka tak suka tak suka...last2 my soulmate orang saner..kah kah kah!!

He is nice person..what i like about him..he loves his kids so much!!bukan ler lelaki kaya..kerja pun biasa2..tapi aku still happy..walaupun tak mewah tapi aku still gemok gak..terlebih makan rasernyer...

aku jumper dia kat Grand Seasons Hotel..dia supervisor..aku secretary... 1 department..so bercinta 1 opis hih hh hihhh!!

then bercinta tak lame and bertunang just 11 months..so we get married on 2.5.05..samer besday dengan David Beckham..

masa ari nikah ader kes gak...tok kadi lambat datang!!dia janji datang kul 11..tup tup mai kul 12..tok imam kat umah aku kol..ghopernyer dia terlupa sampai sempat bawak teksi...nasib baik ler..kalu tidak tak kawin ler aku...

aku nikah gantong tau...reception 3 september 2005..bayangkan even dah nikah kitprang tak hidup bersama..mak aku siap warned jgn lebih2 kalu kuar ..hih hih hih...takut nanti takder seri masa sanding...sodih sodih sodih...xleh nak main masak2 tau!!!

lepas sanding 3 sept 2005 plak ingatkan malam tu aderler event as 1 night as husband a& wife...tapi kelakornya aku...aku tetido malam tu,,sedar2 kul 6am..tengok laki aku xder sebelah...so panik gak..terus kuar bilik...tengok2 dia tido kat luar..paling dekat dengan pintu bilik..aku bengang gak..terus kejutkan dia siap marah apahal tido luar..bilik pengantin punya ler kelass..dia dalam keadaan mamai2 tido terus cakap macamnaer nak masuk ..rupernyer aku kunci bilik..dia yang marah dia kater apahal pi kunci...

so 1 night tak jadi ler malam tu... so the next day dia ajak tido umah dia kat sentul...so kitorang pun honeymoon ler dulu kat situ...tapi kelakor gak..ekceli aku takut gak dengan benda2 camni...tapi la nih,,jgn citer..pantang lepa...hih hih hih taklah...

tapi 4 tahun aku raser still maser untuk mengenal pasangan anda...not 100% u know about him..aku still dig out everything about him...

apapun Abang tankiu for being such a good hubby for me and a good abah for farish...hopefully you being a great son in law for my mother!! semoga cinta kiter kekal selamayer...semoga kasih kiter dirahmati Allah swt... I LOVE YOU SO MUCH..NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU>>>