CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 23, 2009

Akhirnya jadi milik ku!!!


Kiriman dari Seberang..opps dari United Kingdomler!!


Hah yang besar bagak sape punya Jersey...oo budak cute punya!! Hah hah hah!!

Ni my hubby punya..even out of session pun xper.. I dont care!!Made in UK!!
Hero Kecik Malaya punya..Aunt Yol present tau..Birthday gift in advance...hih hih hih!! tankiu
Ni sambil test baju baru sambil menangis sebab bengang tak dapat camera!!
Tankui Yol@Hull City... akkhirnya aku dpat gak Jersey ORIGINAL Man United dari Club House di England.....YAHOOOO!!!!
Aku memang nak sangat Jersey since aku Form 1 lagi...ORi tau!!! even aku x dpt chance pi saner lagi at least aku dapat ler satu yang memang officially from MAN UTD CLUB HOUSE!!
Tankui Yol& Boo!!Anyway kalu singgah Manchester lagi inpom tau..
Balik jer dari jumpe adik Yol trus test & amik gambo..tengah tengah amik gambo mamat kecik Hero Malaya ni sibok berebut camera dari aku... tu yang ader gambo tengah test baju baru tapi muka nak nangis...kerek betul...
Opps pesanan dari Farish untuk Aunt Yol : " Tankiu for the shirt...Nice & cute..please pray for me that I'm the future generation of Man Utd player...Anyway thanx my dear bro Ammar too.."
GLORY GLORY MAN UNITED!!