CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 19, 2009

Hari-hari yang Busy

Masyaallah..lama nya tak update!!banyak citer tapi tak sempat!!
a past few weeks still busy dengan Business Plan..lepas balik dari KK non stop pikir pasal Business Plan..last Friday release ler sikit sebab dah siap almost 90%..tinggal nak buat reasonable tests jer...then tomorrow nak check calculation of deferred tax..

last week around 7pm aku slalu skype si Yol@Hull City.. yang best nyer.. aku dapt JC Man Utd yang aku idamkan dari sekolah lagi...bukan tak boleh beli kat sini tapi aku nak yang dari Club house dia... at last dapat gak...kena kumpul duit ni!!

last week gak masa Pikom PC Fair...my hubby belikan lapto for my besday...hih hih hih!!konon2 ler..dia dapat duit dari my FIL..so before duit tu abis aku demand ler laptop..alasannya nak buat e-biznes DCL..tapi belum wat aper2 lagi...

Then masa kat Pikom PC fair aku siap request nak pasang streamyx kat umah..so sekarang aku dah boleh ler bertenet dari rumah..
tapi payah gak si kecik Hero aku nh menyibok bila aku on laptop..
sekarang Hero kecik ni dah pandai demand!! nak macam2!!mentang2 sorang!!

HAPPY BIRTHDAY NORMUNA AZALINA ISNIN....
semalam my besday.. my mum belikan kek kecik..then dapat ler hadiah sandal!Aku memang nak cari sandal dah dapat selamat ler duit aku!!anyway Thanx hubby for ur "SPECIAL GIFT"... i like!!kah kah kah kaghhh.. tetiba dah 30 tahun aku... nasib baik still in the calendar...anyway even age is older another 1 year but face still maintain mcam anak dara!!! age only a number what..

anyway azam aku bila dah cecah 30 tahun.. :-

1. Learn and gain more knowledge to develop my career..
2. be good mommy for my children..
3. Be a good chef for my hubby
4. be a sexy & SLIM wife for hubby..bila ler nak start diet...
5. To have a new member in my family... "ABANG, Ayang dah ready ok????"
6. To earn more money...to be rich..to be success!!!

banyak ler... but hopefully kalau tak dapat semua dapat 4 pun dah ok!!!INSYAALLAH!!!
okler..chow!~