CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 6, 2009

HIDUP YANG BUSY

SALAM UNTUK SEMUA!!

Lama betul aku menyepi...
Bukan xdo citer tapi busy...
Kerja bnyak sgt..
la ni busy dengan BUSINESS PLAN..susah betul!!

la nih ku kat KK, Sabah..ader meeting..
tapi isok balik ler..ekceli boss kater stay ler 2-3 hari..
xleh ler...rindu kat hero kocik aku...Farish da power..
abah Farish lagiler aku rindu..cinta pertama dan terakhir tau!!

skang dlm bilik otel..sowang2..semua lampu bukak..hih hih hih..biasakler
x pernah tido sorang..

tadi naik flight jumpe geng ITM arau..Apai name neyr..
sekalik mmber jadi steward dlm flight aku..tapi dia straight away p Jepun..'
just transit sat at KK!!lame betul x jmper..ekceli mamat ni aku pernah usha dengan geng2 spice girl aku...

tapi yang dapt Ida..my best fren!!anak dak sorank!yang best tu dapat bekal!!dia bg kacang sampai 3 pek besar...2 air kotak besor..habis ler harta company!!nasib ler...so td masa meeting business plan..weoul kendri kacang ler...

banyak betulaku nak citertapi kojo berlambakgiler..dah tensen tahap gaban nih!!
ni gara2 my super power boss ena masuk other company..so i need take over his responsible..

problemnya aku ni kategori crawling in the dark nih!!so tu yang payah..
B.Plan nak kena kat group this monday...Balance Sheet tak tie lagi...masyaallah!!

Aku kena tabahkan hati gak!!ni semua dugaan untuk aku!!

Business DCL plak berjalan dengan lancar..alhamdullillah!!lepas gak nak cover extra expenses aku ni..semoga kengkawan doakan yg terbaik yer!!

Farish alhamdulilah..sian dia malam ni tido ngan Opah..mummy work la sayang..nanti mummy balik ok!!
sian dia Flu..tapi getting better now...just sekarang ni suka buli opah dia ..sian my mum la nih tido awal sebab penat..dia pulak dah pandai belari..siap mandi, pakai baju trus nak kuar!!tensen opah dia..ni baru jaga sorang..kalu 2 3 xtau ler macamnaer!!my little Hero tu pulak semakin manja..semua nak kena ikut cakap dia..anyway he's always gem in my heart...

oklah back to work!!..will try to update from time to time if there is a time..if not i have to find a time!!1 ok chow...

6th April 2009
Mercure Hotel, 1 Borneo
Kota Kinabalu, Sabah