CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 21, 2009

Puan Cok..Aku pun suker entry ko!!

Aku visit blog nurul a.k.a. puan cokolat http://puancokolat.blogspot.com tadi..so dah suke 1 entry dia.. Nurul sori yer aku ciplak entry ko..just wanna share dengan yang lain2..TANKIU puan cok..

Boleh ker nak ikut yer plan ni... rase macam takut jer... sian makanan yang sedap2 tu..kalu aku takder saper nak abizkan... tapi Azam 2009 nak kuruskan badan..tapi tak start2 lagi.. tengokler kalau aku dah ready dari segi mental aku ni...i will follow this plan..
Yerlah target aku dapat turun macam saiz masa belajor kat S.Alam tu pun dah ok!!! YA ALLAH KUATKAN LAH SEMNGAT HAMBAMU INI!!