CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 15, 2009

1st entry for 2009

Ni ler 1st entry aku for 2009... story banyak tapi malas nak cerita ler!!almaklum ler BUZY tahap GABAN!! so nantiler lepas semua raksasa dapt dikalahkan oleh Gaban so baruler aku bercerita...

sape2 yang bagi tagged tapi aku tak jawab tu consider burn jerlah!! no idea ler!! IDEA yang BANYAK SKANG macam maner nak carik duit banyak...

tadi visit my bestfren blog kat HULL city..Yol... http://shuzana.blogspot.com ... syahdunye tengok Salji..nasib baik pernah raser gak main salji masa last year company trip pi Korea... ala-ala winter sonata tu... Yol , u take care ok!! we gonna miss u!! tengokler kalau all NC menang loteri kitorang p visit ko.... tak dapat bebetul dalam mimpi pun boleh!!! tapi memang excited tengok gambo tau!! anyway keep in touch.. jgn lupa email2 kitorang ...

mona : normona@ranhill.com.my or cikmunna@gmail.com
nick : hasnyzalhani.sani@cimb.com
fyza : nafizah9897@yahoo.com or nafizah.sadih@gov.my
icha : malissa@dbp.gov.my
yanz : reen017@gmail.com

we love to hear from you!! TAKE CARE...

Okler nanti ler kalau dah rajin aku hapdet le new story yang terhangat di pasaran!!
WASSALAM!!