CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 12, 2009

DUGAAN BULAN RAMADHAN

Sesungguhnya Allah kurniakan dugaan untuk umat yang DIA sayang...INSYAALLAH..untuk dugaan yang diterima ALHAMDULLILAH..

My mum not feeling well..since last Sunday...dia kater tak larat..so we assume gastrik dia dtg balik..memang lazimnya every bulan Posa dia mesti ter miss 3-5 hari posa sbb gastrik yg teruk..On monday pi Clinic..Dr bg ubat gastrikk..then dia kater macam semput..the next day on selasa dia semakin teruk..Asthma pulak..macam2 ubat makan tak jalan..

then hari Khamis lepas sahur dia kater sesak nafas..so aku EL on that day..bwk pi Hospital Ampang..wat nebulizer...lepas tu ok..tp bila sampai umah no improvement..aku rasa getting worse plak..than aku ajak pi umah ustaz kat kajang ni..ustaz dr Darul Syifa..tp dia tak nak..

semalam dia kater dia tak tahan..so aku paksa dia pi umah ustaz tu gak..janji jumper 10 malam..tapi kakak aku lambat so plus sesat kitorang sampai dalam kul 10.45pm..mintak maaf ustaz..

masa on da way tu mak aku jd temper jer..then dia mcm takut..sampai jer ustaz tu baca ayat2 al-quran..tetiba dia tak sedar..so jd ler ala2 citer MISTIK + HISTERIA...takut gak..tapi kuatkan semangat..
mak aku mmg senang kena kalu p tempat2 yg lain macam skit.. ALHAMDULLILAH dgn Bantuan ustaz tu & dengan IZINnya ALLAH mak aku dah ok..

tapi malam td still tak bleh tidor..dia asyik batuk + semput...tp dia kater tak raser berdebar macam sbelum ni..sian Mak aku..mmg kali ni Asma dia makin teruk.. YA ALLAH berikan laer mak aku kesihatan yang sempurna...

KENGKAWAN DOA KAN KESIHATAN KAMI SEKELUARGA YA!!!

1 comments:

Along Seha said...

mun. mak ko ada makan amazing+nig'ella x? tu bagus untuk asma. insyaallah asma mak ko baik klu makan tu.