CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 16, 2009

BUSY GILER

Lamanya tak update blog...sekarang memang no time ler... BUSY GILER.. TENSEN PUN ADER...

WHY U SAID THAT U R REALLY BUSY...

1. tengah year end audit..need to fibish before raya..if not no B$$$$S lor..

2. kena jaga department..hih hih hih..dah jadi boss ni lagiler payah...

3. once u have been upgrade kena struggle ler skit.need to read & learn..need to manage & solve... need to control & decide...hoiushh heavy task ler..

4. from morning sickness now become evening sickness..la ni petang sampai malam asyik pening kepala.. alhamdullilah dah 4 bulan..scan tak nampak lagi ...movement belum rasa lagi..last check up turun weight 2 kg..yesss..nak kena diet even pregnant ler..sebab skrg pun dah heavyweight tau..ala2 geng SUMO

5. pity farish..lately slalu no time to spend with him..mommy busy at work..balik malam jer..sekarang pulak asyik check-in umah opah dia..sian mommy tak dapat nak peluk2 dgn farish..the best thing is now dia agak kureng manja dgn aku..macam tak pedulik jer..lebih manja dgn opah + mak long + acik dia...lagi le sodih,,,huwahhhhh!!!

6. jadi committee Dinner Penjanabebas..kena pi meeting kat subang plak...nasib baik existing committee well experienced..so bole belaja ler..aku pernah lead committee utk farewell dinner CEO aku masa 2004 dulu..tapi utk 300 pax jer... ni 800 - 1000 pax..giler tu.. 1 malaysia..siap ader menteri...fengsannnn...

tak tau ler kalau nak diluah memang byk ..tapi sabor jerlah...

semalam aku wat kenduri ...in conjunction with ...

1. kenduri arwah untuk my 1st doter..ARWAH NUREDREEN ALISSA..genap 3 tahun she left me....i still loving u..no matter where u are..u always in my heart... semoga dicucuri rahmat.ALFATIHAH

2. kenduri menyambut puasa..SELAMAT BERPUASA UTK KAWAN2 SEMUA..semoga ibadah kali ini diterima ALLAH dan MAAFKAN SEGALA KESALAHAN SAYA SELAMA2NYA..

3. kenduri kesyukuran..dapat rezki sikit..ALHAMDULILLAH...

yang best lagi satu SEMALAM dapt gak aku nengok citer AYAT2 CINTA...aku ader bacer buku tu..tapi memang buku tu memang best...citer kureng..aku lebih nangis baca buku dari nengok citer..tapi now this movie become 1 of my feveret..

oklah hubby dah bising suruh mandi..baru balik berjalan dgan adik ipar carik brg kawin dia..tapi tak best kena pakai Mask..lemas and rimas...what to do this H1N1 memang buat everybody worry..

okler see u guys for the next update...insyallah.. wassalam...

2 comments:

shuzana said...

alhamdulillah..berkat rezeki anak2..syukur..bleh belanja aku mkn ek..

cikmunna said...

yol..

insyaallah...ko balik mesia aku belanja aqilla malaysian food