CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 20, 2009

My Cousin's Wedding



Nurul husna ni anak mak yong aku (adik mak aku)..this is her 2nd doter..but 1st time organise wedding..grand aku raser..ader 11 khemah tu...
aku suka pelamin dia ..cantik..bila kena good lighting..class tau..tapi yang tak bestnya pelamin atas stage..timggi sgt..takut aku..tapi grand ler..malam sabtu ader berinai..dia nikah friday 17th July..
19th July dia sanding..my mum besday tau..tapi tak celebrate pun ...baru tadi jer pi celebrate bawak my mum makan piza hut..opps salah citer lak..
punya ler ramai manusia datang wedding dia..maklumler bapak pengantin,mak pengantin dengan pengantin sekalik orng kuat UMNO and Belia 4B..tu yang 1 malaysia kot datang..fening aku nengok..lagipun kira 1st time kawin kan anak..tu yang ramai serbu tu..
tapi malam yang best...ikut adat orang perak ader salam beradab..pengantin dok kat pelamin..all the family 1 by 1 dengan ikhlas hati bagiler duit saguhati.ikut ikhlas..tiada paksaan.. then lepas tu ader acara baling gula2 and duit.. aku berebut dapat ler 90sen..hih hih hih..duit tol pun tak lepas..yang best tu tengah syok2 depa ni mengutip gula2 and duit..tiba2 bomba pancut air..abis basah dengan pengantin and parents diorang..nasib baik aku tak kuar pi kutip masa tu....tengah excited2 nengok diorang kena pancut ..rupenya mak aku HAJAH NORMAH pun ader..basah kuyup dia..siap bawak farish lagi...suka ler lil hero aku..main air...
settle semua dah absah kuyup...kitorrang semua bantai berkaraoke samapi kul 12midnite..ader show free\.. adik Dato CT, CT saerah pun datang gak..so dia pun saje2 perform 2lagu...oklah..ader gak artis datang..ekceli dia best buddy kakak sulung pengantin..
aku balik dari umah makcik aku kul 112.30am..ngantok giler..samapi umah kul 1am..trus tido kan hero aku..nasib baik monday cuti..tapi isok selasa kena kojo...malasnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

3 comments:

shuzana said...

beb..aku suke tgk muke kazen ko ni..sweeettttt sgt....and tuk mak ko..hepi belated besday..

cikmunna said...

dia memang cute..kadang2 ader gak belakon...tapi watak extra ler...

bidadari dari timur said...

muna...happeningnyerrr......