CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 23, 2009

Akhirnya jadi milik ku!!!


Kiriman dari Seberang..opps dari United Kingdomler!!


Hah yang besar bagak sape punya Jersey...oo budak cute punya!! Hah hah hah!!

Ni my hubby punya..even out of session pun xper.. I dont care!!Made in UK!!
Hero Kecik Malaya punya..Aunt Yol present tau..Birthday gift in advance...hih hih hih!! tankiu
Ni sambil test baju baru sambil menangis sebab bengang tak dapat camera!!
Tankui Yol@Hull City... akkhirnya aku dpat gak Jersey ORIGINAL Man United dari Club House di England.....YAHOOOO!!!!
Aku memang nak sangat Jersey since aku Form 1 lagi...ORi tau!!! even aku x dpt chance pi saner lagi at least aku dapat ler satu yang memang officially from MAN UTD CLUB HOUSE!!
Tankui Yol& Boo!!Anyway kalu singgah Manchester lagi inpom tau..
Balik jer dari jumpe adik Yol trus test & amik gambo..tengah tengah amik gambo mamat kecik Hero Malaya ni sibok berebut camera dari aku... tu yang ader gambo tengah test baju baru tapi muka nak nangis...kerek betul...
Opps pesanan dari Farish untuk Aunt Yol : " Tankiu for the shirt...Nice & cute..please pray for me that I'm the future generation of Man Utd player...Anyway thanx my dear bro Ammar too.."
GLORY GLORY MAN UNITED!!

Sunday, April 19, 2009

Hari-hari yang Busy

Masyaallah..lama nya tak update!!banyak citer tapi tak sempat!!
a past few weeks still busy dengan Business Plan..lepas balik dari KK non stop pikir pasal Business Plan..last Friday release ler sikit sebab dah siap almost 90%..tinggal nak buat reasonable tests jer...then tomorrow nak check calculation of deferred tax..

last week around 7pm aku slalu skype si Yol@Hull City.. yang best nyer.. aku dapt JC Man Utd yang aku idamkan dari sekolah lagi...bukan tak boleh beli kat sini tapi aku nak yang dari Club house dia... at last dapat gak...kena kumpul duit ni!!

last week gak masa Pikom PC Fair...my hubby belikan lapto for my besday...hih hih hih!!konon2 ler..dia dapat duit dari my FIL..so before duit tu abis aku demand ler laptop..alasannya nak buat e-biznes DCL..tapi belum wat aper2 lagi...

Then masa kat Pikom PC fair aku siap request nak pasang streamyx kat umah..so sekarang aku dah boleh ler bertenet dari rumah..
tapi payah gak si kecik Hero aku nh menyibok bila aku on laptop..
sekarang Hero kecik ni dah pandai demand!! nak macam2!!mentang2 sorang!!

HAPPY BIRTHDAY NORMUNA AZALINA ISNIN....
semalam my besday.. my mum belikan kek kecik..then dapat ler hadiah sandal!Aku memang nak cari sandal dah dapat selamat ler duit aku!!anyway Thanx hubby for ur "SPECIAL GIFT"... i like!!kah kah kah kaghhh.. tetiba dah 30 tahun aku... nasib baik still in the calendar...anyway even age is older another 1 year but face still maintain mcam anak dara!!! age only a number what..

anyway azam aku bila dah cecah 30 tahun.. :-

1. Learn and gain more knowledge to develop my career..
2. be good mommy for my children..
3. Be a good chef for my hubby
4. be a sexy & SLIM wife for hubby..bila ler nak start diet...
5. To have a new member in my family... "ABANG, Ayang dah ready ok????"
6. To earn more money...to be rich..to be success!!!

banyak ler... but hopefully kalau tak dapat semua dapat 4 pun dah ok!!!INSYAALLAH!!!
okler..chow!~

Monday, April 6, 2009

HIDUP YANG BUSY

SALAM UNTUK SEMUA!!

Lama betul aku menyepi...
Bukan xdo citer tapi busy...
Kerja bnyak sgt..
la ni busy dengan BUSINESS PLAN..susah betul!!

la nih ku kat KK, Sabah..ader meeting..
tapi isok balik ler..ekceli boss kater stay ler 2-3 hari..
xleh ler...rindu kat hero kocik aku...Farish da power..
abah Farish lagiler aku rindu..cinta pertama dan terakhir tau!!

skang dlm bilik otel..sowang2..semua lampu bukak..hih hih hih..biasakler
x pernah tido sorang..

tadi naik flight jumpe geng ITM arau..Apai name neyr..
sekalik mmber jadi steward dlm flight aku..tapi dia straight away p Jepun..'
just transit sat at KK!!lame betul x jmper..ekceli mamat ni aku pernah usha dengan geng2 spice girl aku...

tapi yang dapt Ida..my best fren!!anak dak sorank!yang best tu dapat bekal!!dia bg kacang sampai 3 pek besar...2 air kotak besor..habis ler harta company!!nasib ler...so td masa meeting business plan..weoul kendri kacang ler...

banyak betulaku nak citertapi kojo berlambakgiler..dah tensen tahap gaban nih!!
ni gara2 my super power boss ena masuk other company..so i need take over his responsible..

problemnya aku ni kategori crawling in the dark nih!!so tu yang payah..
B.Plan nak kena kat group this monday...Balance Sheet tak tie lagi...masyaallah!!

Aku kena tabahkan hati gak!!ni semua dugaan untuk aku!!

Business DCL plak berjalan dengan lancar..alhamdullillah!!lepas gak nak cover extra expenses aku ni..semoga kengkawan doakan yg terbaik yer!!

Farish alhamdulilah..sian dia malam ni tido ngan Opah..mummy work la sayang..nanti mummy balik ok!!
sian dia Flu..tapi getting better now...just sekarang ni suka buli opah dia ..sian my mum la nih tido awal sebab penat..dia pulak dah pandai belari..siap mandi, pakai baju trus nak kuar!!tensen opah dia..ni baru jaga sorang..kalu 2 3 xtau ler macamnaer!!my little Hero tu pulak semakin manja..semua nak kena ikut cakap dia..anyway he's always gem in my heart...

oklah back to work!!..will try to update from time to time if there is a time..if not i have to find a time!!1 ok chow...

6th April 2009
Mercure Hotel, 1 Borneo
Kota Kinabalu, Sabah