CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 24, 2009

JEMPUTAN KE DEMO PRODUCT DCL

Hih hih kan tengah busy giler bust bisnes...

so aku pun cadang nak wat demo a.k.a home party for DCL product..so saper2 yang berminat boleh email kat aku kalu nak join...
details as follows :
Date : 28 Feb 2009
Time : 3pm
Venue : Umah mak aku kat PPR Cochrane Perkasa
jemputler datang...boleh dengar pasal product kesihatan plus dengan buat buat side income...

3 comments:

nacha said...

sape yg akan jd spokeperson masa demo tu? Mawi x dtg ke? kalo dia dtg haruslah aku postpone kan flight aku ke Brunai. huahuahua...

cokolat said...

cukup bulan ni aku nak makan bidadari.. nak kasik ketattttttt!

cikmunna said...

*Nacha*

mawi ni pangkat tinggi so payah nak jumper...insyaallah kalu saya dah pangkat tinggi..adeler gambo sebelah mawi...

*Cok*
Bagus tu...kalu nak beli buleh carik aku..aku boleh Cash on Delivery right to ur door...sampai umah aku anto..betul ni!!!