CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

MY WEEKEND STORY

Happy Birthday Princess Adrianna Elisha
Princess Adrianna Elisha ni anak angkat mak aku punya anak..so consider my niece ler ni!! She turns to 5 on 14th Jan 2009. So her mummy organize small party for her kat McD Jalan Pahang yesterday..maklumler anak sorang..lagipun her daddy said anak dia insists nak wat birthday party kat McD since dia umur 3 tahun.. Finally her wish comes true. .. it was a nice party..my kids pun happy dapat makan + gift + play games.. nasib baik si farish pun independent..tak banyak ragam..




Farish dah sihat..
Alhamdullilah..Fraish dah sihat..aku hepi giler!! Dia dah jalan semakin laju!! Tapi 1 je masalah dia mengada2..nak ikut kehendak dia.. aku memang malas nak layan.. so sasaran dia Opah and Abah dia ler..yang best nye neighbour my mom said Farish ni merengek sebab nak adik!! Hih hih hih..suka aku dengar..aku memang nak tapi my Hubby kater nanti dulu..tunggu Farish dah boleh pakai baju sindri..baru boleh pk yang seterusnya…oklah Bang..!! tapi kalau rezki datang Ayang takkan tolak..hih hih hih.. Ekceli maser Saturday tu kitorang bawak farish pergi jumpa mak ngah aku kat umah abang aku.. sebelum ni mak ngah aku dok ngan kitorang..sampai umur farish 11 bulan dia pindah dok ngan abg aku..so mak aku kater cube bawak pi jumpa mak ngah ko ntah2 dia demam rindu dengan opah ngah dia..so bila bawak jumper opah ngah dia… si farish trus peluk jer opah ngah dia.. betuler dia demam rindu.. lepas jer jumpe opah ngah dia terus jer dia tak demam..jalan semakin laju!!

6 comments:

kasyabaiduri said...

ok dh anak ko yee...alhamdullilah..anak aku pon dh byk tapak leh jalan..tapi kan mona aku baru jer nk boicott mcd ko lak p wak party kat situ..mcm terliur lak air liur ne...waduh waduh dik nunnn...

cikmunna said...

*kasyabaiduri*

makan dulu arini besok boycott ler!!!

nacha said...

hehehe.. sape la yg ngajor dia berposing sampai pejam mata tu? dah npk lain la muka dia.

cikmunna said...

*Nacha*
la mummy dia kan dulu ex-malaysian next supermodel....

shuzana said...

makin ensem la farish ni..aunty nak gigit bleh...

cikmunna said...

*Yol*
Auntie yol make sure ur new Baby ader iras2 minah salleh sikit..boleh ler ngorat!!