CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 24, 2008

PRODUK KESIHATAN - DCL

pernah dengor tak namer tu.. DCL ..satu wadah perjuangan..lebih adil lebih sukses..DCL means DE CLASSIC LIFE (M) SDN BHD.. founder nya orang Melayu..Dato' Stapa Hj Omar & his wife Dato' Azlina Hj Che Abdullah..duta produk nyer si Arash Mohd & Mawi!!..

ekceli aku ni bukannyer nak citer aper..aku memang pengguna produk ni...mak aku suka minum kopi RED GUARA CAFE ...bagus kopi dia..aku dah try 2 hari..tak ngantok ler time kojo..kalu tidak mesti ngantok giler kat opis bila kul 1oam dengan after lunch..aku amik early in the morning..dalam kul 7.30am - 8.00 am..pastu tal lapor sangat pas minum..hih hih hih!maner tau lepas minum trus kurus!!insyaallah..insyaallah!!chaiyok chaiyok!!!gambatte kudasai!!

DCL jual macam2 produk kesihatan...my baby lak aku bagi makan vitamin D-BRAIN.ni vitamin Homepati tau..tapi aku memang dah lamer bagi dia makan after my baby 6months..ok gak..aku bagi anak buah aku yang pasif makan sekarang dah activate hotlink..neighbour mak aku bagi cucu dia makan dulu xleh cakap sangat..tak berbijik butir..sekarang amik ko...petah!!so aku raser ok gak produk ni..

antara produk yang dijual banyak macam water filter,barangan untuk kulit muka, and etc...nak citer banyakler.. so aku jadi ahli pun becoz my family memang regular user this product!! so boleh beli harga ahli dan boleh kumpul PV..harga product pun ok gak!!affordable..

so ader saper2 berminat? nak try product ker? nak jadi ahli ker? buleh!! so pk pk kan lah!! LU PIKIR LER SINDRI!!
email ler aku kalu ader pertanyaan kat cikmunna@gmail.com ...aku akan cuber yang terbaik memberi info yang aku tau!!

JUMPER LAGI!!