CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

TAGGED DARI NACHA (cont') - WRITING TAG

Reply tagged yang berikut dari Nacha... a.k.a RATU TAGGED..ala2 mawi lak RAJA SMS!!

1. Your name / username
2. Left handed or right handed
3. Favorite letter to write
4. Least favorite letter to write
5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog."
6. Tag 6 people
tada.....!!!!! ala2 tulisan doktor tak?tak dapat jadi Doktor..tulisan pun ok gak!!

Tagged dari Nacha

Ish ish dah ler tagged aritu tak reply lagi..then kena lagi satu tagged dari Nacha: http://nacha-aziezoul.blogspot.com/ ..

so anyway akak oii..adik yang rajin jawab ler!!
1st TAGGED :
1) do you think you're hot?
~ ape ingat KFC ker HOT & SPICY..but what do you think...am i hot? answer me back!!
2) upload your favourite picture of you
3) why do you like that picture?
Pic 1 ~ masa sanding..aku kan nikah dulu 02.05.2005..then baru sanding 03.09.2005.. tengok dagu..ori tau tak main ler botox!!
Pic 2 ~ Dengan 2 VIP in my life... dagu still maintain cuma ader "isler" (isi lebih) skit!!
4) when was the last time u ate pizza?
Ntah yer..dengan puan Nacha kot..same event..same place!!
5) the last song u listened to?
ntah..lupa ler..aku ni blasah jer lagu aper!!asal aku tau nyanyi!!
6) what are u doing right now besides this?
buat-buat busy!!
7) what name would u prefer besides yours?ppl i tag?
my baby's name ler..becos aku yang pilih!!hih hih hih!!
Nak tagged:
1. shu a.k.a Yol
2. puan cok
3. ieda appay
4. yanie cun
5. joey
8) who is no. 1?
geng Noisy Club (NC) yang ditubuhkkan ketika Ting4 SMPW..1 kapla 1 hati 1 jiwa tapi hubby lain2!! NC masih activate Hotlink..segala ektibiti bawah tanah masih berjalan seperti biasa..
9) who is no. 2?
ni ex-smpw..lain-lain kelas..masah dulu tak geng sangat!!teman tapi tak mesra!! sekarang baru nak bermesra-mesraan..itupun blog ler yang menyatukan kitorang!!anyway cok ko memang lazer!!
10) say something abt no. 5
ni assistant akuler!!awe Kelantan yang tengah berangan sebab nak naik pelamin bulan 2 nih..tengah final countdown..anyway semoga berbahagia dengan cik K you tu!! SEHATI BERCINTA!!
11) how abt no. 4?
ni kawan masa ITM Arau..budak DUNGUN ni tersesat kat Utara..then dia nih budak DIB (Diploma in Banking)..tapi tersesat jadi gend Budak DIA (Diploma in Accountancy)..at last pun kawin dgn budak Batch aku Bard.. nasib baik tak jadi bini no 2 pakcik Kuih Cek Mek Molek yang slalu jual kuih kat Kolej Beringin..
12) who is no. 3?
oo ni geng kat ITM Arau..tapi tak sebilik...ni gang usha jantan sesama bila time free..makan maggie sesama..sumerler sesama!!at last dia kawin gak dengan jantan yang kitorang sama2 dok usha dulu APPAY..itupun lepas aku tolak cinta appay bulat2..so Ieda jadi 2nd choice ler..hih hih hih..jgn marah ida..!!gurau jer!!
SO NACHA..BACA PUAS2...2nd TAGGED AKAN MENYUSUL!!