CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 4, 2008

New hapdet

ERm sekarang macam maleh pulak nak hapdet...sebab bz giler... since balik dari KK last month aku xtau nak hapdet aper..sebenornya banyak gak citer...yolah dah dapat habuan yang diimpikan..so bz menghabiskan jer...kah kah kah..ekceli sekarang ni tengah bz nak arrange family outing office punya ke langkawi..next week plannyer..so babyak bende nak settle..last thursday plak cuti 2 sebab balik kg mertua...aku ni memang menantu hantu skit..dah nak masuk 4 tahun kawin baru balik kg my hubby 5-6 kali jer..balik pun x lamer..3D 2N..kojo ler..maner buleh balik lelama..kat Kg my hubby xder wat aper2 pun..just lepak2 jer..ari Jumaat pi mandi sungai + jeram then malam pi Tesco Kota Bharu..baru tau..besar giler..memang hypermarket..erm lepas tu x pi maner2 pun sebab the next day kitorang cabut balik KL... erm nanti ler hapdet..memang tengah malas giler...