CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 20, 2008

Hari-hari yang best!!

Tak sempat nak update blog...BZ tahap gaban ni.. Gaban pun tak BZ macam aku sbb dah ader atromen... anyway last week kena pi outstation..kat Sabah..dah lamer tak pi..last June kena pi sebenornyer tapi excuse konon anak kecik lagi..tapi la ni no excuse..

ekceli 14th Oct ader Board Meeting..so kena pi..GM aku nak expose aku meeting dengan all the director..pas time tau masuk meeting dengan bos-bos.. ketaq gak!! pasal meeting tu takder ler hal sangat sebab aku dengar jer..yang present Head aku..tapi next year aku plak kena present depan BOD...boss aku kena transfer Company lain..huaawaahhh!!

Sedih gak kena tidor sowang2..tetiba ingat plak budak kecik tu..my hubby kater dia merengek sebab dari kul 2 pagi sampai kul 4..carik Mummy dia..sian nyer my baby.. nasib baik 1 malam jer..

Ok back to meeting punya criter...yang penting ader good news... apa lagi... all the proposal relating to the money has been approved by Director without objection...yES YES YESSSS!!! money money money!!!!! Alhamdullilah...boleh ler buat belnja2 family...

anyway tak tau nak citer macam maner kegembiraan aku nih!!! syukur ya ALLAH!! okler nantiler update...dah kekenyangan sebab tadi opis ader Jamuan Aidilfitri.. menu aku ialah AYAM MASAK PALEMBANG...halamak terlupa amik gambo lak... SVP aku suka..puji abis..tapi bukan aku yang masak...Mak akuler chef terhandal di seantero dunia...Class mak..TQ!!

nantiler update pasal jamuan Raya...chow chin cau!!!