CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 15, 2008

Kenangan Silam...Spesel for Puan Cokolat

Seperti yang ko nanti-nantikan...aku dengan berbeso hatinyer Mencapap gambo orang ko carik selama ini... antara tokoh-tokoh yang pernah wujud dalam sejarah ko... nasib baik ko dah jumper En Yoep yerr...

niler gambo Norma sekarang yang dah agak sihat macam aku..maklum ler cukup makan.. sebelah tu abe dia yang aku rasa yang ke-3... kelas minah ni sekarang HOT CHICK tu...

anyway sekarang no more Man okey...meck norm tau...kalu ko nak contact dia ni email address : mecknorm@yahoo.com