CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 24, 2008

Hamper dari Company

Yeah yeah..arini dapat hamper dari Ofis..this can be considered annual event ler everytime ader raya..yang best dapat angpow lagi..buat susah-susah jer..tapi lain kali kalu nak bagi..lebih ler sikit kah kah kah..anyway TQ..so bertambah ler lagi kuih raya aku yang aku berhempas pulas meng'order'dari adik aku...





Raya oh Raya

Semalam aku macam bersemangatler nak me"modified"kan baju raya aku...hih hih hih..kono-konon kreatif ler..so dah decide nak jahit manik2 sikit..tapi yang best nyer pulun menjahit tapi tak jadi-jadi..aku tak kira aku kena sambung arini gak...aku kena wat gak..tulah susah orang KERAS tangan ni...



Ni ler baju raya aku..tahun ni warna cokolat!!




Ni ler manik-manik yang bakal aku jahit kat baju uku tu...ntah jadi ke tidak

Then masa kemas barang my baby baru teringat baju raya dia aku belum sediakan lagi..nasib baik adik-beradik aku dah sponsor..TQ!!Baju daripada Mak Ngah

Baju dari Achik

Baju dari Mak Long


Mak long bukan sajer belikan untuk Farish..aku pun dapt gak white pants dari along..ekceli aku kureng sikit pakai putih..dah ler aku ni wanita sihat..nanti lagi obvious..but anyway TQ daun keladi..isok-isok beli ler lagiNi ler sluar sponsored by my along


Tapi aku dapat gak belikan my baby kasut yang diidam-idamkan...ADIDAS..tapi aku prefer NIKE..my hubby suka yang ni..aku suka merah..dia kater macam girl..so at last we decided to bought this pair at AL-Ikhsan Sg Wang..yang bestnyer Opah dia bising gak beli anak kasut mahal-mahal..nanti pakai tak lamer ler..budak cepat besor ler..macam2 ler..nasib baik anak sorang ler...



Farish jadi pomen




semalam masa tengah sibuk kemas bakul si kecik nih untuk baju esok kat umah opah dia..dia pun sibok jadi pomen..habis kipas yang opah dia bagi tu dia gigit2nyer..siap dia hentak2 kipas nih!!jahanam kipas tu oii!!nasib baik anak sorang!!macam2 benda dia buat sampai bilah kipas tu dah putus separuh dia kerjakan!!