CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 17, 2008

Baru 9 bulan..perangai 1 tahun





Budak kecik ni dah pandai buat perangai pulak...last 3 days dia tido kul 3am...aku & hubby jadi security tak bergaji..suruh tido dia tak nak...nak main jer...my hubby dah bengang cos aku tak kasi dia tido sampai Farish tido...

Last 2 days pulak tido kul 1.30am pulakkkk...sama gak nak ajak main ler...nak ajak kuar rumah..nak dokong ler..siap gelak2 lagi...

malam tadi pulak tido kul 11.00...punyalah panik tetiba kul 12.30am dia bukak mata + senyum2..so ape lagi aku trus dodoikan..nasib baik continue tido balik...tapi....kul 4am dia bangun nak susu..habis setengah botol..dia trus baling then nak terjun katil...dia siap ajak main2...senyum2..gelak2...Ya Allah!!my hubby dah bengang lagi..so we all decide bangun sahur trus..yang best nyer we all makan dia pun sama joen...aku suap makan nasi..suka ler dia..lepas sahur kul 6.30am baru farish tido balik...dia ni kalau dah tido takleh usik2..so masa kul 7.30am nak pergi kerja..nak angkat dia masuk stroller nak anta umah opah dia..dia tersedar pulak...


trus anta umah opah...dia ni memang tak dok diam..dalam stroller bukannya nak duduk..siap berdiri lagi..tak tau ler karenah aper lagi yang dia buat lagi...jatuh buai dah banyak kali..jatuh walker tak terkira..memang orang kata boy memang active..ni mesti penangan mak aku bagi makan Vitamin...dah jadi hyper..


Whateva happen pun..aku still happy and sayang my baby very much...setiap detik bersama Farish..Apa sahaja perangai yang Farish buat...Semua gerak-geri Farish..dan segala-galanya yang ada pada Farish.. bagi aku adalah KENANGAN YANG TERINDAH DAN ANUGERAH ALLAH YANG PALING BERHARGA UNTUK KAMI SEKELUARGA..


Kalaulah arwah Kakak Farish ader lagi...mesti lagi HAPPY...Al-fatihah untuk NUREDREEN ALISSA BT MOHD SUHAIMI..amin..