CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 12, 2008

1st Baju Melayu

Pejam celik pejam celik..tetiba dah 12 ari puasa...masalah problem nyer..orang lain puasa kurus..
aku plak makin gomok!!hampeh!! bila ler nak start diet nihh!!tension gak tengok baju zaman anak dara dulu...

Puasa kali ni my hubby cuti panjang..oklah tu!!tapi raya dia kena kerja ler...tapi even cutipun dia kena keja gak...jadi supir amik aku balik keja..housekeeping..laundry..jahit langsir..and macam2 keja housewife ler!!

So apa lagi.. p ajak dia beli baju raya anak...memang every year beli baju dah siap jer..nak tempah rasanya lebih costly...
so jalan punya jalan jumpa ler baju melayu... tapi sian my baby..dia ni small size skit...badan tak gomok..tapi dia tinggi..so susah gak nak beli baju dia.. tapi we all beli saiz yang paling kecik skali... tapi still melabuh gak.macam jubah!! kelakor rasanyer...




Ni siap test dengan sampin yang Nacha kasik..dah jadik skirt plak..


Ni lah dia Suhaimi JR..siap dengan kopiah beli kat Mid Town...ok tak...tapi banyak yang nak kena alter...
Lepas dah dapat baju raya dia ...kitorang p Sg Wang plak..abah dia kater nak beli somthing untuk Hero kecik dia..trus pi kedai Silver...then we bought this one for him... sama macam abah dia punya ler...


Anak abah..biasa ler...sumer dapat!! Nasib baik dia tak tarik2 bangles dia tu..

Yol tagged lagi...

Dah lama tak masuk blog...tetiba kena tagged..busy giler skang...nak siap audited account cepat2!!nanti tak dapat bonus plak..dah lah kena cover semua..tension gak..anyway dah jadi reponsiblity kiter..kena wat gak..

Anyway Yol... TANKIU>>

Cara2nyer..
1. copy gmbr kat atas tu n post kat blog korang
2. teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nk lbh pun xpe..kalau kurang bleh..)
3. setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tgglkan pesanan di blog mereka
4. lastly, jgn lupe tempek url korang slps url saya punya - CIKMUNNA-

Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com,sweethoneysofiaroxy,Zhoewynz.blogspot.com,UmmiRosma,Munirah Abd, lilred799.blogspot.com, puancokolat.blogspot.com, SHUZANA,CIKMUNNA & seterusnya.....

Pasni..orang seterusnyer..:

1. Nacha
2. Joey
3. Ieda Appays