CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 27, 2008

TENSIONNNNNNNNN

Hari ni 27.08.08...hujan turun dengan lebatnya....sejuk...nyaman F&N Orange...
tapi aku bengangggggggggggggggg!!!

tak boleh balik!!!dah jadi part time security nih..dah nak dekat kul 9 malam..hampehhh betul...

dahlah sakit Gigi... semalam pi clinic ingat nak cabut gigi..dah dekat 3 jam tunggu..tiba-tiba doktor dengan bangga tolak kes aku mentah2...hampehhh..dia kater aku ader thyroid...kena p GH...

Gigi sebatang pun sampai kena p hospital..macam critical sangat...rasa macam nak bakar jer clinic gigi tu....HAMPEHHHH!!!sakit berdenyut ni saper nak tanggung aku jugak..

Hari ini pulak ujan lebat giler...kalau kat umah syok gak!!boleh tidor...ni kat opis...buang karan jer!!!! masa ni ler rasa kalau ler aku ni ader superpower kan best...

TENSIONNNNNN....


FARISH TOLONG MUMMY....