CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 18, 2008

SKUAD ERA AVANZA

Semalam aku and adik singgah kat bazar Ramadhan Desa Pandan masa on the way balik kojo...
Dah pusing2 beli makanan tetiba tengok ramai nyer orang serbu kat avanza hijau tu...

aku : Beb apsal ramai orang tu macam bergaduh jer..eksiden kot..
adik: ntah..oo ni radio yang slalu bagi adiah tu...ntah radio aper yek kaler ijau..
aku : wei beb era punya skuad ler..jom p join!!









ni budak SKUAD tu nama OZEK


So pi ler aku and adik menyempitkan lagi keadaan kat situ...banyak gak hadiah diorang offer... CD ler..Mag. Cosmopolitan.. Voucher..and banyak lagi...aku dapat voucher Domino's Pizza + Teenage Mutant Ninja Turtle punya mask...adik aku dapat magazine Cosmopolitan...soalan yang ditanya:

ERA.FM : Siapakah model yang berada di belakang majalah cosmopilitan bulan Sept 08 ini?
Adik : Saya pun tak tau... (dengan selamba adik aku jawab)
ERA.FM : Yaa betulllll!!



next question

ERA.FM : Berikan nama watak Teenage Mutant Ninja Turtle.
Aku : Rapheal..Michealanglo..Donatello....ermmm (sambil berpikir)
ERA.FM : Opps kak 1 cukup ler..YA Betullll!!

Hih hih x pernah tau jumper Skuad ni...So dapat ler adiah..jadiler...dapat gak menghiburkan hati semala lepas dah bengang dengan orang...
ANYWAY HIDUP PERLU ENJOYYY!!

0 comments: