CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 24, 2008

Raya oh Raya

Semalam aku macam bersemangatler nak me"modified"kan baju raya aku...hih hih hih..kono-konon kreatif ler..so dah decide nak jahit manik2 sikit..tapi yang best nyer pulun menjahit tapi tak jadi-jadi..aku tak kira aku kena sambung arini gak...aku kena wat gak..tulah susah orang KERAS tangan ni...



Ni ler baju raya aku..tahun ni warna cokolat!!




Ni ler manik-manik yang bakal aku jahit kat baju uku tu...ntah jadi ke tidak

Then masa kemas barang my baby baru teringat baju raya dia aku belum sediakan lagi..nasib baik adik-beradik aku dah sponsor..TQ!!Baju daripada Mak Ngah

Baju dari Achik

Baju dari Mak Long


Mak long bukan sajer belikan untuk Farish..aku pun dapt gak white pants dari along..ekceli aku kureng sikit pakai putih..dah ler aku ni wanita sihat..nanti lagi obvious..but anyway TQ daun keladi..isok-isok beli ler lagiNi ler sluar sponsored by my along


Tapi aku dapat gak belikan my baby kasut yang diidam-idamkan...ADIDAS..tapi aku prefer NIKE..my hubby suka yang ni..aku suka merah..dia kater macam girl..so at last we decided to bought this pair at AL-Ikhsan Sg Wang..yang bestnyer Opah dia bising gak beli anak kasut mahal-mahal..nanti pakai tak lamer ler..budak cepat besor ler..macam2 ler..nasib baik anak sorang ler...



2 comments:

shuzana said...

wah comey nyer kasut farish..mmg la rugi..mcm ammar..beli mahal..tp nanti bleh turunkan kat adik2 dia..

Cikmunna said...

alamak..tang adik2 tu tak tau ler biler...ko jer tambah dulu!!